MENÚ
Show/Hide

Notícies (Fotos) CAT CAST ENG FR

Inici de curs 2014-15

9/7/14

Ja podeu consultar el dia d'inici de curs i l'horari de presentació del vostre grup (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Curs d'Accés a Cicles Formatius).

Inici de curs 2014 2015.doc

Bon estiu

9/7/14

Des de l'INS Pedraforca us desitgem un bon estiu!

Premi al millor expedient acadèmic de cicles de grau mitjà i grau superior de L'Hospitalet

9/7/14

Els nostres alumnes Pilar Arroyo i Francisco Manzano, dels cicles de Cures auxiliars d'infermeria i Laboratori de diagnòstic clínic respectivament, han obtingut el premi de l’associació d’estudiants de l’Hospitalet (AELH) al millor expedient acadèmic de cicles formatius de FP no artístics de grau mitjà i de grau superior de la ciutat de L'Hospitalet.

Notícia completa
Show/Hide

Implantació de la FP Dual a Sanitàries de l'INS Pedraforca

1/7/14

L’Institut Pedraforca de L’Hospitalet de Llobregat impartirà el proper curs 2014-2015 la modalitat dual en els ensenyaments del cicle formatiu de grau mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia.

Notícia completa
Show/Hide

Llibres de text FP

1/7/14

Podeu consultar les llistes de llibres de text pel proper curs 2014-15 a FP descarregant-vos aquest fitxer: Llibres de text FP 2014-2015.pdf

Llibres de text a l'ESO i Batxillerat

1/7/14

Podeu consultar les llistes de llibres de text pel proper curs 2014-15 a l'ESO i Batxillerat clicant aquí

Proves de setembre a l'ESO i Batxillerat

1/7/14

Podeu consultar les dates i horaris de les proves extraordinàries de setembre del curs 2013-14 a l'ESO i Batxillerat clicant aquí

Resultats en competicions esportives

30/6/14

Aquest curs l'INS Pedraforca ha destacat en diverses competicions esportives. A continuació podeu veure un resum de les victòries d'aquest curs. Felicitats!

Notícia completa
Show/Hide

X Edició del Concurs: “L’H Joves emprenedors i emprenedores”

17/6/14

Els alumnes de segon curs de dietètica, automoció i laboratori, han presentat 11 projectes a la X Edició del Concurs: “L’H Joves emprenedors i emprenedores”

Podeu descarregar els projectes presentats des de l'INS Pedraforca clicant aquí

Notícia completa
Show/Hide

CATSKILLS: Campionat de Catalunya de Formació Professional 2014. SKILL 41: Cures Auxiliars d'Infermeria

16/6/14

El dia 11 de juny l’Institut Pedraforca va participar a la primera edició dels CATSKILLS, els Campionats de Catalunya de Formació Professional, en la modalitat de Cures auxiliars d’infermeria.

Notícia completa
Show/Hide

Estem als mitjans de comunicació: L'FP Dual de Farmàcia al diari "El Llobregat

15/6/14

Ha​ sortit publicada​ ​al diari digital ​"​El Llobregat ​"​ ​una​ notícia sobre l'FP Dual ​que començarem el curs vinent al cicle formatiu de Farmàcia

​Pots clicar​ el link​ per veure-la completa​: Notícia a "El Llobregat"

Taller de transferències, sedestació i desplaçaments

23/5/14

Els passats 6 i 8 de Maig, els alumnes del Cicle Formatiu de Cures Auxiliars d’infermeria varen visitar el Centre de Vida Independent (CVI)

Notícia completa
Show/Hide

Xerrada: Nutrició Enteral i Disfàgia

23/5/14

L’empresa Fressenius Kabi va visitar el passat dilluns 28 d’abril l’Institut Pedraforca per realitzar una xerrada molt interessant sobre la nutrició enteral en els pacients als alumnes del Cicle Formatiu de Cures auxiliars d’Infermeria (grups matí i tarda).

Notícia completa
Show/Hide

Torneu-nos les nostres companyes

14/5/14

Tota la comunitat educativa de l'Institut Pedraforca se suma i promou l'adhesió a la campanya internacional per a l'alliberament de les prop de 300 alumnes nigerianes que continuen segrestades pel grup gihadista Boko Haram.

9 de maig dia d'Europa

13/5/14

El dia d’Europa (9 de maig) celebra la pau i la unitat del continent europeu. La data és l’aniversari de la històrica "declaració de Schuman".

Notícia completa
Show/Hide

GRAN ACOLLIDA EN LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE FP AL PEDRAFORCA

7/5/14

Aquest dilluns 5 maig a les 17.30h, es va donar el tret d’inici de la Jornada de Portes Obertes de FP al Pedraforca (dins dels actes de la Setmana de la FP de l’Hospitalet).

Com cada any, la jornada va aixecar una forta expectació amb una gran rebuda per part de tota la comunitat assistent.

Després de la salutació i rebuda per part de la Directora, la Cap d’Estudis Adjunta, acompanyada pels caps dels diferents Departaments de cicles FP (Imatge personal, Laboratori, Sanitat i Transport) i altres membres de la comunitat educativa del nostre Institut, va presentar la jornada que aquest any portava el titol: ”L’FP al Pedraforca: primer pas per seguir endavant”.

Notícia completa
Show/Hide

5 MAIG: LA FP T’ESPERA AL PEDRAFORCA!!!

5 MAIG: JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA FP AL PEDRAFORCA I INICI DE LA SETMANA DE LA FP A L’HOSPITALET

Aquest proper dilluns 5 de Maig a les 17.30h , tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de la FP a l’Institut Pedraforca, coincidint amb l’inici dels Actes de la 1ª setmana de la FP a l’Hospitalet.

Sota el títol “L’FP al Pedraforca: primer pas per seguir endavant” els assistents al nostre Institut se’ls convidarà a compartir l’important paper que tenen els nostres cicles en el camp educatiu i professional, així com el futur que d’ells se’n desprèn, tenint en compte dades que contrasten positivament la important inserció laboral que han tingut els nostres estudiants, fruit del seu pas pel nostre institut.

A part de l’acte que celebrarem al nostre institut, la setmana de la FP a l’Hospitalet, compta amb altres presentacions i xerrades de gran importància i transcendència en el marc de la FP, les quals us resumim amb el full que s’adjunta, i que també us animem a participar.

FULL setmana FP 2014_baix (1).pdf

Notícia completa
Show/Hide

Visita a la Fira de l'Alimentària

29/4/14

El passat dimarts 1 d’Abril, els alumnes de 1er i 2n curs de Dietètica van assistir a la Fira de l’Alimentària.

Del 31 de març al 3 d'abril de 2014, Alimentària va esdevenir un centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l'alimentació i begudes. Una cita obligada amb la innovació, les darreres tendències i la internacionalització del sector.

Notícia completa
Show/Hide

XERRADA: Prevenció d'Accidents de trànsit (INSTITUT GUTTMANN)

28/4/14

La Fundació Institut Guttmann, amb la col•laboració de Servei Català de Trànsit, ha visitat aquest dijous 13 març l’Institut Pedraforca fent una ponència i xerrada molt interessant als alumnes dels cicles formatius de Cures auxiliars d’infermeria, Dietètica i Documentació sanitària per parlar-nos de la Prevenció d'Accidents de trànsit i de les seves conseqüències en el sistema nerviós central: lesions a l’encèfal i a la medul·la espinal.

Notícia completa
Show/Hide

Dilluns 5 de Maig

Jornada de Portes Obertes per a Ensenyaments Postobligatoris

  • Cicles Formatius de Formació Professional (FP)
  • Curs d’accés a cicles de grau superior (CAS)
  • Batxillerat

Per tal de donar-vos a conèixer la nostra oferta educativa i les nostres instal·lacions, des de l’Institut organitzem una Jornada de Portes Obertes, serà el dia 5 de maig, dilluns, a la tarda, de 17.30h a 20.00h.

Notícia completa
Show/Hide

Curs de tractaments capil·lars de la firma Schwarzkopf

10/3/14

El passat dimecres dia 29 de gener de 2014 les professores Mari Carmen Palacin i Josefina Rodriguez van anar, amb els alumnes de primer de cicle de perruqueria, a les dependències de la firma Schwarzkopf.

Notícia completa
Show/Hide

Sortides Fira Beauty Barcelona

10/3/14

El passat dilluns 10 de febrer de 2014 tot el departament d’imatge personal vàrem assistir a la fira Beauty Barcelona amb els alumnes de primer i segon de cicle.

Notícia completa
Show/Hide

Parlament a les aules

1/3/14

El dia 24 de febrer a la biblioteca de l’institut els alumnes de 2n de batxillerat van participar en un debat amb Josep Vendrell, diputat del Grup Parlamentari d’Iniciativa per Catalunya Verds -Esquerra Unida i Alternativa

Notícia completa
Show/Hide

Sortida de Dietètica a la UPC

26/2/14

Activitat a la UPC: Aigua, com es neteja per a què la puguem beure?

El passat dimarts 4 i divendres 7 de Febrer, els alumnes de 1er i 2n de Dietètica van visitar el Departament d’Enginyeria Hidràulica, Marítima i Ambiental de la UPC.

Notícia completa
Show/Hide

Art en Femení 2014

26/2/14

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona —el dia 8 de març—, la Regidoria d'Esports i Joventut de l´Ajuntament de L´Hospitalet de Llobregat, organitza una exposició col•lectiva d'art, enfocada des de la perspectiva de gènere,en què participen joves artistes i l'alumnat dels instituts públics de L'Hospitalet.

Enguany des de l´Institut Pedraforca hem fet una obra escultòrica realitzada amb material de reciclatge i pintada posteriorment.

Notícia completa
Show/Hide

Sortida de camp a Collserola

25/2/14

El dijous 13 de febrer de 2014 vam fer una sortida amb els alumnes de 1r d'ESO.

Notícia completa
Show/Hide

Malala, una vida per l’educació

6/2/14

“Malala, una vida per l’educació” és una exposició proposada per l’Associació Brots d’Arreu i patrocinada per l’Institut Pedraforca (amb la col•laboració d'en José Muñoz) que reflexiona sobre la importància de l’educació en la vida de les persones a partir del cas concret de Malala Yousafzai.

Malala Yousafzai, una jove paquistanesa a qui els talibans van disparar per defensar públicament el dret de les noies a anar a l’escola.

Notícia completa
Show/Hide

Pedraforca Campió de Futbol Sala

31/1/14

L'Equip de Juvenils del nostre Institut han quedat per segon any consecutiu campions d'Instituts d'Hospitalet.

Els nostres equips cadets, infantils i femení també han fet una gran competició. Felicitats a tothom!!

Cliqueu aquí per veure la fotografia ampliada
Més notícies dels trimestres anteriors
Show/Hide