MENÚ
Show/Hide

Notícies CAT CAST ENG FR

Lipdub

23/5/16

Podeu veure clicant aquí el libdub que vam gravar al nostre institut el mes d'abril de 2016. Agraïm la col·laboració d'alumnat, professorat, el PAS, i l'AMPA que ha fet possible aquest lipdub. Com podreu veure hi participa moltíssima gent! Volem agrair, finalment, la coordinació de la nostra companya Susana Sánchez. 3, 2, 1...acció!

Sortida a la Facultat de Farmàcia

23/5/16

Els alumnes CFGM de segon de Farmàcia van visitar, el dia 28 d’abril de 2016, la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. El Servei de Desenvolupament del Medicament (SDM) es va crear l'any 1996 per tal d'actualitzar la seva oferta docent i d'investigació alhora de possibilitar, d'una forma escaient als temps actuals, la necessària col·laboració entre la universitat i el sector farmacèutic que hi està relacionat.

Notícia completa
Show/Hide

Taller de percussió corporal

23/5/16

El dia 3 de maig el mestre de percussió corporal, Sergi Ramis, va anar a l’Institut Pedraforca per fer un taller de percussió corporal amb els alumnes de 2n d’ESO.

Notícia completa
Show/Hide

Col·laboració entre Xarxafarma i l’Institut Pedraforca en el projecte «Vendre millor per vendre més»

18/5/16

El passat 28 d’abril va venir al nostre centre Gema Gómez, assistent de màrqueting de l’empresa Xarxafarma, a impartir un seminari sobre tècniques de venda i consell actiu al taulell de la farmàcia, a l’alumnat de primer curs del cicle de Farmàcia i Parafarmàcia.

Notícia completa
Show/Hide

Divico Consultors

18/5/16

Dilluns passat, dia 25 d'abril, va venir a l’Institut en Daniel Naranjo, de l’empresa de selecció de personal Divico Consultors, per explicar l’alumnat del cicle de Farmàcia els aspectes que cal tenir en compte en una entrevista de treball, i va exposar també com realitzar de manera correcta el currículum vitae i la carta de presentació per a l’empresa.

Notícia completa
Show/Hide

Visita a Quadis

18/5/16

El passat dimecres dia 4 de maig els alumnes d’Electromecànica de Vehicles de segon curs van visitar l'empresa Quadis a través del «Projecte de Vida Professional»,  organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa. Aquesta activitat ha estat promoguda pel departament de FOL del nostre centre en relació al mòdul d'Empresa i iniciativa emprenedora.

L'Esteban Cira, gerent de Recursos humans del grup i el Josep Maria Cuadras, gerent del Taller central de planxa ens van explicar i ensenyar l'empresa, com està organitzada i els perfils professionals més demandats. El grup Quadis té una de les majors xarxes de concessionaris i tallers oficials de tota Espanya.

Podeu veure fotografies clicant aquí.

Joc pistes

18/5/16

Dins de les celebracions del 40è aniversari del nostre institut, hem volgut fer un joc que ens permeti esbrinar, mitjançant unes pistes, alguns fets rellevants que van succeir al món durant els 40 anys de vida de l'Institut Pedraforca.

Animen a tothom, alumnes i professors, a participar en el joc del 40è aniversari. Podeu descarregar-vos: el cartell, les pistes i el full de respostes...i a gaudir amb el joc!!

Les respostes les podeu lliurar a l'Angels Guix i a la Isabel Llurba. Animeu-vos!!

Informació preinscripció

10/5/16

Trobareu informació actualitzada sobre les preinscripcions clicant aquí

Tràmits proves d'accés a cicles formatius

10/5/16

Trobareu informació actualitzada sobre les proves d'accés a cicles clicant aquí

Diploma de reconeixement al projecte "Mind the GEP"

10/5/16

Amb gran satisfacció, anunciem la concessió del Diploma de reconeixement al projecte "Mind the GEP" (Grup d'Experimentació per al Plurilingüisme) del nostre institut, que podeu veure més avall, dins la Cinquena edició del PLA DE MESURES INNOVACIÓ A L'FP, que concedeix la Fundació BCN-FP.

Xerrada Departament d'Orientació

10/5/16

El dia 12 de maig, de 18.00h fins a les 19.30h hi haurà una xerrada del títol Relaccions afectives a l’adolescència adreçada a famílies dels alumnes del Pedraforca i organitzada pel departament d'orientació. La xerrada, a càrrec d'un tècnic del CAID, tindrà lloc a la biblioteca del nostre institut amb la finalitat de crear un espai de debat educatiu per a famílies. Hi haurà servei de cangur per a fills/filles més petits/petites.

Sortida Educació Física

10/5/16

El dia 10 de maig els alumnes de 4t de la ESO aniran al complex esportiu de l'Hospitalet nord (Pubillas cases) per participar a la jornada final dels Fit Games 2016. La jornada començarà a les 9.15h i acabarà a les 13.30 aproximadament. Els grups sortiran de l'Institut a les 8.00h.

Certamen literario Sant Jordi 2016

3/5/16

Els textos guanyadors del certamen literari d'aquest any en castellà són els següents:

De Pronto Había Oscuridad Total.docx

El hombre que perdió a su amada.docx

LA BALLENA BERTA.docx

La felicidad.doc

Pesadilla.docx

QUÉ.doc

SENTIMIENTOS.docx

Soy ignorante.doc

2016 Sant Jordi Literary Contest

3/5/16

The English Department has the honour of announcing the receivers of the 2016 Sant Jordi Literary Contest. Each of them has shown a deep knowledge of the English language, using a wide-ranging vocabulary embedded in masterful grammar.

 • Sara Azhar - 2nd year BSC (A)
 • Mandeep Singh - 2nd year BSC (A)
 • Fatima Waqar - 2nd year BSC (A)

The jury has decided to award two ex aequo first prizes for poetry, because it has felt powerless to decide between both works of outstanding value, and another one for prose

Sara Azhar.doc

Mandeep Singh.docx

Fatima Waqar.docx

Guanyadors concursos de dibuix i portada de la revista

3/5/16

Enguany el tema del Concurs de Dibuix Sant Jordi 2016 va ser: "Aquest any celebrem 40 Sant Jordis".

Els guanyadors han estat:

 • Sarinet Mateo de 1r d´ESO
 • Darling Cuéllar de 3r d´ESO
 • Jose Herrera de 4t d´ESO

Els guanyadors del Concurs de dibuix de la Portada de la Revista, amb motiu del 40è aniversari de l'Institut Pedraforca han estat:

 • 1r premi: Virginio Méndez, de 4t d´ESO
 • 2n premi: Aditi Vyas, de 1r d´ESO
 • 3r premi: Sol Montes, de 3r d´ESO
Podeu veure tots els treballs guanyadors clicant aquí.

Sortida a la Filmoteca

3/5/16

Els dies 7 i 14 d'abril els grups d'Història de segon de batxillerat hem assistit a l'activitat Consell de Savis que organitzen conjuntament la Filmoteca i el Museu d'Història de Catalunya.

Es tracta d'escoltar i dialogar amb persones grans testimonis directes de la Guerra civil i del Franquisme. Les filmacions i documentals de l'època i les explicacions de la persona moderadora insereixen aquests testimoniatges en el seu context històric.

Podeu veure clicant aquí fotografies.

Podeu trobar un article de la sortida clicant aquí

Electrocat Pedraforca

13/4/16

Els nostres colegues d'Automoció volen compartir amb tots nosaltres que han sortit com a portada al telenotícies de L'H: a veure si hi ha sort amb el cotxe que estan preparant, porten una bona "currada".

Podeu veure tot seguit el vídeo amb la portada del telenotícies de l'H

Full estudi

13/4/16

L'alumnat de 1r d'ESO B i C va realitzar la setmana passada un full d'estudi per preparar la unitat didàctica que hem finalitzat, "Triangles, quadrilàters i circumferències. Perímetres de polígons i figures corbes".

Podeu veure clicant aquí fotografies.

Proves d'accés a cicles formatius

5/4/16

Podeu trobar, clicant aquí, informació sobre les proves d'accés a cicles formatius

Activitats del departament de Llengua catalana

5/4/16

Properes activitats:

 • dimecres 6 d'abril vindrà la Gemma Pasqual, autora de Xènia, tens un whatsapp, que és el llibre de lectura de 4t d'ESO.
 • dijous 14 d'abril vindrà l'Antoni Farriols, autor de Partida subhastada, la novel·la que han llegit a 3r d'ESO.
 • dimarts 19 d'abril, els alumnes de 2n de Batxillerat aniran al Teatre Barrades a veure l'obra El cafè de la Granota, basada en l'obra del mateix nom de Jesús Moncada.

Lycée La Salesienne

4/4/16

Ens tornen a visitar els alumnes i el professorat del Lycée La Salesienne procedent de Saint Etienne (França), amb els quals l'alumnat del cicle de Documentació i administració sanitària ha realitzat un treball conjunt al llarg del curs dins del projecte e-twinning del programa Erasmus+.

Podeu veure l'agenda prevista per aquests quatre matins, i una vegada realitzada la visita us n'informarem de tot.

Alumnat de la Salesienne: Us estem esperant!!!

Tornem al cine!

4/4/16

Més de 200 alumnes dels cicles de FP acompanyats de 22 professors hem anat, com una activitat de fi de trimestre, a veure la pel·lícula "El gran dia". Aquesta pel·lícula està patrocinada per la UNESCO pels valors que transmet.

Després de veure, el curs passat, la película "Camino a la escuela" i de la bona valoració que va tenir aquesta activitat per part de tothom hem tornat al cinema.

La pel·lícula d'aquest any, que és com una continuació de l'anterior, ens va semblar força emotiva i interessant, molt inspiradora i motivadora. Ens va impactar l'esforç que fan els protagonistes per poder complir el seu somni professional però sobretot l'alegria i la felicitat que desprenen. Va ser un matí diferent quan vam omplir completament la sala del cinema Comèdia a Barcelona.

Us la recomanem

Sortida a Collserola

1/4/16

El dijous 3 de març tots els grups de 1r d'ESO vam anar d'excursió a Collserola.

Des de Vallvidrera, tot caminant, vam anar a visitar l'Observatori Fabra, al matí. Després, vam anar a dinar a la Font de la Budellera i, a la tarda, vam estudiar la vegetació mediterrània dibuixant alguns arbres, arbustos i lianes representatius.

Podreu veure totes les imatges clicant aquí.

Sortida a Sant Pere Màrtir

14/3/16

El dimecres 24 de febrer el grup d'Alternativa de 4t d'ESO va pujar a Sant Pere Màrtir tot seguint un itinerari paisatgístic per la carretera de les aigües.

Podreu veure totes les imatges clicant aquí.

Podreu llegir l'article escrit per alumnes de 4t d'ESO clicant aquí.

Dia de la Dona

10/3/16

Aquest any, hem celebrat el dia de la Dona Treballadora amb l'exposició "Dones Invisibles", dones properes, treballadores de feines poc valorades, dones que han fet contribucions a la ciència, a la política…, i que romanen invisibles.

Podreu veure totes les imatges clicant aquí.

Art femení 2016

9/3/16

Un any més l´Institut Pedraforca ha participat en la convocatòria anual que organitza la Regidoria d´Esports i Joventut de l´Hospitalet de Llobregat, amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Enguany, els alumnes de 4t d´ESO, de l´assignatura de Visual i Plàstica, han realitzat un treball que ha consistit a buscar entre diferents cultures, dites i refranys que fan referència a les dones. Desgraciadament han constatat que, en molts casos, aquests refranys són irrespectuosos envers la dona.

Podreu veure totes les imatges clicant aquí.

Dia de les Llengües Maternes

3/3/16

Per tal de celebrar el Dia de les Llengües Maternes, es pot veure al vestíbul un l'eslògan que recull la varietat d'orígens dels membres de la comunitat educativa de l'Institut Pedraforca i l'objectiu comú d'aquest curs: el 40è aniversari del centre.

Podreu veure tots els dibuixos clicant aquí.

Concurs de la portada de la revista

2/3/16

Al vestíbul de l'institut hem exposat totes els dibuixos participants en el concurs de la portada del 40è aniversari.

Podreu veure tots els dibuixos clicant aquí.

Dia Internacional de la Dona

2/3/16

Ens fem ressò del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona

PowerPoint "Tècniques de conservació d'aliments"

2/3/16

Podreu trobar un Powerpoint elaborat al CFGS de Dietètica clicant aquí i anant al requadre de "Dietètica".

Pràctiques Automoció

25/2/16

Podeu veure pràctiques realitzades a l'INS Pedraforca, CFGS Automoció 1r curs

Fabricación utillaje granete - Manufacturing center punch

Time Lapse - Puerta Seat Ibiza 6K 1994

Resultats lliga interna

22/2/16

Us informem dels resultats de la lliga interna del nostre institut

2016.02.22_LIGA INTERNA Futbol 15-16.xls

2016.02.22_Liga interna Balonmano 15-16.xls

Propera sortida

22/2/16

Els alumnes de Formació Professional de Grau Superior Documentació i Administració Sanitària, de l’Institut Pedraforca, realitzaran el proper 4 d’abril la visita al recinte modernista Sant Pau

Descarregueu aquest arxiu per obtenir més informació

Properes sortides

22/2/16

El proper dimecres 24 de febrer el grup d'Alternativa de 4t d'ESO pujarem a Sant Pere Màrtir tot seguint un itinerari paisatgístic per la carretera de les aigües.

El proper dijous 3 de març tots els grups de 1r d'ESO anem a Collserola per visitar l'Observatori Fabra i estudiar la vegetació mediterrània a la Font de la Budellera.

Carnestoltes

8/2/16

El passat divendres dia 5 de febrer es va celebrar el Carnestoltes a l'Institut Pedraforca. Enguany, el saló d'actes es convertí en un circ, on actuaren la major part dels alumnes de l'ESO i del CFGM de Perruqueria, alguns professors i gairebé tot el personal no docent.

L'any vinent no t'ho pots perdre!

Proves obtenció títol Auxiliar Infermeria

5/2/16

Sessió presencial informativa Crèdit de Síntesi: Dia 11 febrer 2016 a les 15h.

L'assistència és necessària per tal de poder elaborar correctament el crèdit. Es prega puntualitat.

Propera sortida

1/2/16

El proper dimarts 16 de febrer 2016, els alumnes de segon de dietètica assistiran a una sessió formativa i divulgativa emmarcada en la segona edició de la Revolució de les comunicacions mòbils.

Notícia completa
Show/Hide

Festa local

27/1/16

Us informem que divendres 12 de febrer l'Institut Pedraforca romandrà tancat en ser festa local a l'Hospitalet de Llobregat.

Sortida Batxillerat Química

24/1/16

El dimarts 12 de gener de 2016, els alumnes de química de 2n de Batxillerat, van anar a la Facultat de Químiques per fer l'activitat «Fem química al laboratori».

Notícia completa
Show/Hide

Jornada de portes obertes

20/1/16

La jornada de portes obertes a l'INS Pedraforca tindrà lloc en aquestes dates

 • ESO: 5 de març de 10h a 13h
 • Batxillerat: 2 de maig a les 17h
 • CAS i Cicles: 2 de maig a les 17.30h

Modificació del calendari reclamacions proves POT

19/1/16

Calendari de reclamacions: proves obtenció de títol (Cures auxiliars d'Infermeria)

Podeu consultar el nou horari d'atenció de reclamacions al següent document.

RECLAMACIONS PROVES OBTENCIO DE TITOL 2015.pdf

Properes sortides

19/1/16

Al CFGS de Laboratori Clínic i Biomèdic hi ha organitzades tres sortides:

Notícia completa
Show/Hide

Properes sortides

19/1/16

A 3r d'ESO hi ha organitzades properament dues sortides:

Notícia completa
Show/Hide

Sortida

13/1/16

El proper 14 de gener els alumnes de 3r d'ESO aniran al Caixaforum per a una conferència inclosa dins del cicle "Trobades amb compromís" de títol: "Del glamur de Hollywood a les escoles africanes", a cura d'Ana Palacios.

Els grups, acompanyats pels tutors i professors de Socials, sortiran del centre a les 8.45h i tornaran a les 12.30h. De 8h a 8.45h i de 12.30h a 14.30h hi haurà classe.

Bon Nadal i bon any nou

3/1/16

L'Institut Pedraforca us desitja unes bones festes i un bon començament d'any.

Ens retrobarem l'11 de gener amb ganes renovades!

Sortida

3/1/16

El dia 12 de gener els alumnes de 2n de batxillerat que cursen l'assignatura de química aniran als laboratoris de la UB per fer l'activitat Fem química al laboratori. Els alumnes sortiran del centre a les 8 del matí i tornaran a l'Hospitalet al voltant de les 14.30

Els alumnes de 2n de batxillerat que no cursen l'assignatura de química aniran a Caixa Fòrum (Barcelona) per participar en l’activitat: “Futur variable”. Els alumnes sortiran del centre a les 8 del matí i tornaran a l'Hospitalet a les 14.30

Concurs

19/12/15

Es convoca un concurs de dibuix, on el tema és el 40è aniversari del nostre institut.

Les obres s'exposaran al vestíbul de l'institut la setmana abans de Sant Jordi. L'obra guanyadora serà la portada de la revista del centre de l'edició especial del 40è aniversari de l'INS Pedaforca.

Podeu descarregar-vos clicant aquí les bases del concurs. Molta sort!

Visita CosmoCaixa

19/12/15

Dimarts 15 de desembre es va realitzar una visita al Cosmo Caixa per a veure l’exposició: “Parlem de drogues”, amb el cicle Formatiu de farmàcia i parafarmàcia.

Notícia completa
Show/Hide

Bàsquet 3x3

14/12/15

El proper dimecres dia 16 de desembre, entre les 15 i les 17 hores, al Complex M Europa-Gornal, C/Can Tries, s/n, 08902, hi participara l'Institut Pedraforca a la Trobada Nacional Bàsquet 3x3

Sort als equips del Pedraforca participants!

Equips Institut Pedraforca Trobada Nacional Basquet 3x3.doc

Canvi climàtic

13/12/15

Bones notícies des de París. Finalment, tot el món s'ha posat d'acord en lluitar plegats contra el canvi climàtic.

Notícia completa
Show/Hide

Sortides

10/12/15

Us informem de 2 sortides que es realitzaran amb alumnat d'aula d'acollida i amb alumnat de 1r d'ESO A

Notícia completa
Show/Hide

Marató Amnistia Internacional

9/12/15

El dia 10 de desembre, vine a signar pels Drets Humans. Al vestíbul de l’Institut, hora dels patis

Més informació:

https://www.es.amnesty.org/redescuelas/videos/

https://www.es.amnesty.org/redescuelas

CasoRDC.pdf

CasoSiriaCastellano.pdf

Fotofilosofia

26/11/15

Per segon any consecutiu hem participat en el concurs de Fotofilosofia. Es poden visualitzar els treballs dels alumnes al Bloc Filopedraforca filopedraforca.blogspot.com.es

Notícia completa
Show/Hide

Photocall

24/11/15

Des de l'institut Pedraforca volem recolzar el dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones, 25 de novembre.

Apropa't al photocall que hi haurà al vestíbul del centre durant aquest dia a les hores del pati (10h, 11h, i 18h) i fes-te una foto per dir NO a la violència masclista.

Sortida 4t d'ESO

24/11/15

El divendres 13 de novembre els alumnes de la classe de música de 4t d’ESO vam anar a la biblioteca Tecla Sala a presenciar la conferència sobre el llibre “Camino a la libertad. Historia social del Blues”.

A la conferència van participar l’escriptor Manolo López Poy i el pianista David Giorcelli.

Podeu consultar un article d'una alumna clicant aquí

Programa ErasmusPlus

21/11/15

Estudies Automoció i vols realitzar les pràctiques a un país europeu? Consulta el document adjunt i parla amb el teu tutor per participar en el procés de selecció del programa Erasmus Plus.

Oferta Erasmus.docx

Cross Escolar de l'Hospitalet

21/11/15

El passat dissabte 14 de novembre el Cross Escolar L’H, que organitza el Consell Esportiu L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament i el patrocini de diverses empreses, va tornar a omplir la Zona Esportiva Feixa Llarga amb milers de persones. Un nou èxit organitzatiu i de participació amb l’arribada a meta de 2.195 nens i joves. Aquesta prova esportiva és la de més participació escolar de tota Catalunya.

El nostre Institut va quedar molt ben classificat destacant el segon lloc a la categoria cadet femení de la Natalia Grau Pozo de 3r C d'ESO.

Notícia completa
Show/Hide

Sortida 2n de Perruqueria

21/11/15

El passat dijous 12 de novembre les alumnes de 2n de Perruqueria varen anar de sortida

L'objectiu fou guanyar coneixements sobre el mòdul 2 de coloració.

Sortida 2n d'ESO

21/11/15

El passat dijous 29 d’octubre, l'alumnat de 2n d’ESO vam anar al Parc de Collserola, durant tot el dia, acompanyats per les nostres tutores.

Aquesta sortida ens va permetre gaudir de la natura, tot descobrint les diferents espècies d'arbres que es troben en el Parc, també varen poder veure un audiovisual en el Centre d'interpretació de la Natura.

Sortida 3r d'ESO

21/11/15

El dia 21 d'octubre els grups de 3r d'ESO han fet una sortida de convivència al parc del laberint d'Horta

Podeu consultar un article d'una alumna clicant aquí

Felicitació

15/11/15

Avui s’ha situat al vestíbul de l'Institut Pedraforca la il·lustració elaborada per la professora Dàlia Adillon per commemorar el 40è aniversari de l'Institut Pedraforca.

Com ha escrit ella amb molta raó: "L’educació és el camí per arribar molt lluny". En això, estam des de fa uns quants anys.

Moltes gràcies, Dàlia. Un plaer haver pogut comptar amb tu.

Clicant aquí podeu veure ampliada la fotografia.

Recomanació de lectura

15/11/15

Us recomanem la lectura atenta d'un llibre molt interessant escrit per na Mercè Conangla, professora de l'Institut Pedraforca des de fa uns pocs anys.

Clicant aquí podeu veure ampliada la fotografia.

Competicions esportives

13/11/15

Us remetem informació sobre les competicions de voleibol i futbol, esports en els quals participa el nostre alumnat

Calendari proves POT

8/11/15

Podeu descarregar-vos a continuació els calendaris de les proves POT, distingint entre crèdits avaluats mitjançant proves úniques i crèdits avaluats mitjançant entre proves tècniques i pràctiques. També s'informa sobre el material addicional autoritzat.

Sistema Solar a escala

27/10/15

Els alumnes de 1r d'ESO A han construït una maqueta del Sistema Solar a escala

Clicant aquí podeu veure algunes fotografies.

Grup per a l'Ensenyament Plurilingüe

27/10/15

L'institut Pedraforca s'ha integrat en el Grup per a l'Ensenyament Plurilingüe. A la reunió del grup impulsor del passat dimecres 21 d'octubre es decidí el logo que us presentem i la celebració al centre del dia de les llengües maternes el proper 21 de febrer de 2015.

Entre d'altres, es penjarà al vestíbul un text en totes les llengües que es parlen a l'Institut Pedraforca. Estigueu atents a noves iniciatives del GEP.

MIND THE GEP, PLEASE

Campionat ELECTROCAT

25/10/15

Estem d'enhorabona! L'Institut Pedraforca ha estat seleccionat per a participar en la tercera edició del CAMPIONAT ESCOLAR DE VEHICLES ELÈCTRICS ELECTROCAT.

Només vuit equips, de centres públis i privats d'arreu de Catalunya, han superat la fase de selecció.

Notícia completa
Show/Hide

Jornades CAI

21/10/15

A l'Institut Pedraforca s'esdevindran entre el 25 i el 27 de novembre, amb col·laboració amb l'IOC, les Jornades Tècniques del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria.

Veieu el calendari amb les pràctiques previstes clicant a "Notícia completa"

Notícia completa
Show/Hide

Proves

20/10/15

L'Institut Pedraforca serà seu de les Proves per a l'Obtenció de Títol de Tècnic (POT) en Cures Auxiliars d'Insfermeria (CAI).

La inscripció tindrà lloc entre el 21 i el 29 d'octubre (ambdós inclosos).

El lliurament de la documentació necessària per a les proves es recollirà únicament i exclusiva dins el termini establert a les hores d'atenció al públic de la secretaria de l'Institut Pedraforca.

Consulteu clicant aquí l'horari d'atenció al públic de Secretaria abans de venir a l'Institut Pedraforca.

Per més informació, aneu a Proves per a l'obtenció de títols de formació professional

Sortides escolars i articles escrits per alumnes

18/10/15

En el marc del projecte de millora de l'expressió escrita, iniciem al nostre institut la publicació de breus articles, escrits pels nostres alumnes, que descriuen una sortida escolar.

La primera sortida que s'ha realitzat aquest curs 2015-16 ha estat la sortida de tutories de 1r d'ESO, al Parc de la Ciutadella, el passat dimarts 6 d'octubre.

Clicant a aquest enllaç podreu llegir els articles de 6 alumnes de 1r d'ESO.

Incidència amb llibre de FOL Paraninfo

3/9/15

Avís: hi ha hagut una incidència a la llibreria ABACUS amb el llibre de FOL Paraninfo ISBN 9788428335515, si us plau passeu amb el tiquet per la botiga i informeu-vos

Benvinguts/des!!

3/9/15

L’Institut Pedraforca us dóna a tots i a totes la més cordial Benvinguda al Curs 2015-2016!