Estada de l’alumnat del Cardiff and Vale College

Les alumnes Svetlana, Cameron i Lidia, del Cardiff and Vale College, amb dues de les seves professores, la Kim i la Laura, han estat durant dues setmanes fent una estada en la modalitat d’estudis del programa Erasmus+, al CFGM de Perruqueria i cosmètica capil·lar del nostre institut.

Van arribar el dilluns 12 de febrer. Es va fer la recepció a l’alumnat de Gal·les, acollit pel director del nostre centre, en Bernat Juan, així com per la coordinadora del programa Eramus+, n’Anabel Valero, i la resta de professores de CFGM de Perruqueria, juntament amb l’alumnat de primer i segon del cicle de Perruqueria i cosmètica capil·lar.

Aquestes dues setmanes han estat molt enriquidores, tant per a l’alumnat com per al professorat del cicle de Perruqueria. S’han compartit coneixements i experiències, i també s’ha fet un important reforç de la llengua anglesa. El dilluns dia 19 de febrer es va realitzar una sortida conjunta per realitzar un taller de barberia.

En breu les nostres alumnes del cicle de perruqueria realitzaran una estada en la modalitat de pràctiques (FCT) a Cardiff, fruit de la col·laboració del nostre centre amb el Cardiff and Vale College.

Aquí us deixem un enllaç de Twitter on trobareu més informació referent al programa Erasmus+: @Pedraerasmus

Podeu veure més fotografies clicant aquí.