Primera sessió Curs Manipulació d’Aliments al Mercat La Florida

Ahir dilluns dia 10 de desembre, entre les 15.30 i les 17.30, al Mercat de La Florida tingué lloc la primera sessió del Curs de Manipulació d’Aliments.

Aquesta iniciativa suposa que l’alumnat del CFGS de Dietètica de l’INS Pedraforca forma als paradistes del mercat en manipulació d’aliments. Ahir es desenvolupà la sessió introductòria. Durant el segon trimestre, els paradistes rebran la formació específica del seu sector d’activitat. En acabat, rebran el corresponent certificat.

La jornada fou tot un èxit amb l’assistència de 37 paradistes del mercat. L’espai assignat quedà empetitit per la massiva participació en la jornada, molt superior a la previsible. L’alumnat seleccionat del CFGS de Dietètica, en el marc del projecte de Millora de l’Expressió Oral, impartí la sessió, que constà d’una part teòrica i d’una part pràctica, que hagueren de resoldre les persones assistents.

Degut a l’èxit desbordant de la jornada, és possible que l’INS Pedraforca organitzi altres sessions formatives amb els paradistes d’altres mercats de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

Agraïm la col·laboració del Mercat La Florida, i en especial al seu director en Josep Miquel Miralles, la seva disposició a participar en aquesta iniciativa de l’INS Pedraforca i les facilitats donades per a l’organització de l’esdeveniment. 

Agraïm als paradistes del mercat de La Florida la panera que han obsequiat a l’alumnat de 4t d’ESO, per tal que puguin recaptar fons per al seu viatge de final d’etapa obligatòria a València

Podeu veure algunes imatges clicant aquí.