Sortida Human Bodies TCAI

El passat novembre es van realitzar les sortides a l’exposició “Human Bodies, anatomia de la vida”, al CC Arenas de Barcelona, dels diferents grups del cicle mitjà en Cures Auxiliars d’Infermeria.

Al llarg de dues setmanes, els grups, tant de matí com de tarda, van gaudir d’aquesta exposició, la qual permet observar, per sota de la pell, com són els diferents sistemes i aparells del cos humà en primera persona i des de diferents punts de vista. L’exposició consta de diferents sales, amb mes de 12 cossos i 150 òrgans, que permeten fer un recorregut per les impressionants mostres conservades a la perfecció gràcies a la dificultosa tècnica de la plastinació (tècnica que permet la conservació dels òrgans i cossos complets sense que es modifiqui el seu aspecte original). 

Els nostres alumnes, a més, van poder seguir l’explicació de les diferents recreacions a través d’una audioguia. També es va posar a disposició dels alumnes un dossier amb preguntes per consolidar els coneixements adquirits durant la sortida.

Per a la major part dels alumnes de CAI, es va tractar d’una experiència nova i única que va ser valorada molt positivament i amb ganes de repetir-la. En definitiva, molt contents d’aquesta experiència que els ha ampliat informació i els ha complementat les actuacions a l’aula.

Des de aquesta publicació, volem agrair a tot el professorat acompanyant (M. Paz Garcia, Amàlia Artiga, Àngela González, Yolanda Piñol, Elisa Fuster, Marta Costa, Aina Saura i Marc Amorós) la seva tasca i en especial els organitzadors i acompanyants Cristian Ramos i Xavier Febrero, per la seva feina.