Preparant Nadal!

Nadal s’apropa i es respira un ambient festiu al Pedraforca. Els alumnes de la SIEI han contribuït a la decoració nadalenca del centre i la darrera setmana van ser els encarregats de decorar el vestíbul, muntant el pessebre i l’arbre de Nadal.

També han participat en el concurs gràfic “Dibuixa el teu Nadal”, elaborant les postals que podeu veure a les fotografies.Us desitgem bones festes i compartim amb vosaltres un poema d’en Miquel Martí i Pol:

“Només cal que estimeu l’esperit de les coses humils, i acosteu, com infants temerosos, els llavis i el cor al nadó del portal i ja per sempre restareu ancorats a la platja de llum de la nit de Nadal amb les veles a punt per recórrer cada any els blaus camins de la nit més intensa.”

BON NADAL I FELIÇ 2019!

Podeu veure algunes imatges clicant aquí.