Innova FP

Ahir dilluns dia 17 de desembre l’Institut Pedraforca signà el Conveni Innova FP de col·laboració entre l’INS Provençana, l’INS Pedraforca i Solid Solucions Informàtiques S.L. per a la realització del projecte: “Provençana / Pedraforca fan tàndem. Transferència de coneixement entre famílies professionals i millora dels equipaments dels centres públics de L’Hospitalet”.

Aquest conveni suposa que l’INS Pedraforca rep una dotació informàtica de 17 ordinadors i, en contraprestació, alumnat del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria i del CFGM de Farmàcia i parafarmàcia informaran l’alumnat de l’INS Provençana sobre primers auxilis en diferents xerrades, que es duran a terme durant el segon trimestre d’aquest curs 2018.19.La imatge correspon al moment de la signatura del conveni entre el director de l’INS Pedraforca, Bernat Juan, i el director en funcions de l’INS Provençana, Ramón Murillo. 

Desitgem que sigui l’inici d’una col·laboració molt fructífera entre ambdós centres.