Triomf en voleibol, tercers en futbol sala

L’equip de voleibol de l’INS Pedraforca s’imposà el passat dissabte dia 15 de juny en la final mixt, organitzada pel Consell Esportiu de l’Hospitalet en el  Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord.

Després de classificar-se per a la final, l’INS Pedraforca s’imposà a l’INS Bellvitge en una aferrissada final, que es decidí en el cinquè set per quinze punts a tretze. L’INS Pedraforca, després d’avançar-se per dos sets a zero, hagué de sobreposar-se al xoc que suposà la remuntada de l’INS Bellvitge, que arribà a empatar el marcador a dos sets.

En el cinquè set, després de molt patiment, arribà el merescut triomf en la mort sobtada.

El mateix dissabte dia 15, l’equip de futbol sala infantil es classificà en tercer lloc.

Fortuna audaces iuvat.

L’enhorabona als diferents equips esportius de l’INS Pedraforca.