Premis per a Joves Emprenedors i Emprenedores

El passat dijous dia 20 de juny el projecte “Pokolé”, una innovadora proposta de fusió de la cuina hawaiana amb elements gastronòmics de cuina mediterrània, resultà guanyador en la categoria de millor projecte relacionat amb la protecció del medi ambient, en la Quinzena Edició dels premis per a Joves emprenedors i emprenedores, que organitza anyalment l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat al Tecla Sala. En la mateixa categoria resultà finalista un altre projecte de l’INS Pedraforca: “Tami’s”.

En la mateixa cerimònia, resultà finalista el projecte “The Fork Fly” en la categoria al millor projecte tecnològic.

Estem d’enhorabona de nou

Tanmateix el passat dimarts dia 18 de juny es presentà el projecte “Pokolé” als Premis organitzats per la Fundació BCN-FP. La nostra proposta no resultà guanyadora

Podeu veure algunes imatges clicant aquí.