Participació de 75 alumnes en les estades lingüístiques

En el marc de les estades d’immersió en llengua anglesa en què l’Institut Pedraforca està participant, ens han assignat 75 places subvencionades a través del Fons Social Europeu. D’aquesta manera, tot l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Pedraforca hi podrà participar de forma gratuïta.

El Departament d’Educació ha signat un acord de col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut per a l’organització d’aquestes estades lingüístiques. Les estades seran de 3 dies i 2 nits en règim de pensió completa. Tindran lloc en albergs de la xarxa XANASCAT entre els mesos d’octubre de 2019 i juny de 2020. L’allotjament, les activitats educatives i la manutenció són gratuïtes per a l’alumnat. No s’hi inclouen en l’ajut, pel contrari, les despeses de desplaçament.

Una gran oportunitat per a l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Pedraforca!!!