Alumna Institut classificada als Catskills

El divendres 13 de desembre es van portar a terme els Entrenaments d’skills 2019, preparatoris pels Campionats d’FP de Catalunya, Catskills 2020, a l’Institut Salvador Seguí, organitzats per la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Hi va participar l’alumna Montse Vázquez, de l’Institut Pedraforca, que va demostrar les seves habilitats i competències professionals i també va gaudir d’una experiència personal molt enriquidora. Així mateix, el professorat participant va intercanviar experiències i establir xarxes de col·laboració.

Va ser una prova eliminatòria, amb un tribunal extern de DUI/GI i TCAI , de la que els set primers classificats passen als Campionats 2020. I l’Institut Pedraforca va ser un d’ells.

Moltes felicitats a l’alumna que va participar i també a l’alumna suplent Thaís de Melo.

Molta sort per a les finals del proper juny!!!