Avancem en aprenentatges a primer d’estètica

Les nostres alumnes de primer d’estètica han treballat aquests darrers dies el tractament del mòdul d’higiene on han realitzat una exfoliació corporal que es basa en l’eliminació de les cèl·lules anucleades (també anomenades mortes) de la pell, amb la finalitat de millorar la renovació cel·lular, oxigenació i l’aparença de la zona a tractar. També serveix per a preparar la pell per un tractament posterior.

Els beneficis del peeling corporal són:Efecte immediat sobre la pell: té un aspecte molt més brillant, més suau i més saludable.Augmenta la permeabilitat de la dermis permetent el pas dels principis actius dels productes.Eliminació d’imperfeccions com ara hiperqueratosi de la pell en zones de fregament com colzes, genolls, talons i sola del peu.Augment de la circulació sanguínia a la zona tractada.Augment de l’oxigenació de la pell, que accelera la regeneració cel·lular i l’eliminació de toxines.

Aquestes activitats d’aprenentatge, les nostres alumnes li posen tot l’esforç i la motivació per poder atendre a clients externs molt aviat. 

Podeu veure algunes imatges clicant aquí.