L’FP Dual una oportunitat per al teu futur professional

El dia 25 de maig vam comprovar que “L’FP Dual una oportunitat per al teu futur professional” és una realitat. L’alumna de segon de Farmàcia de l’Institut Pedraforca, Blanca Gordo, va explicar en una presentació on line la seva experiència a l’FP Dual. Aquesta presentació va ser una de les «Converses amb estudiants» que promou l’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat.Notícia completa

La formació dual és la modalitat de la formació professional (FP) en la qual l’estudiant combina la formació en el centre educatiu amb l’activitat productiva en l’empresa esdevenint aprenent. 

Blanca Gordo va valorar molt positivament la seva experiència que l’ha fet desenvolupar les seves competències professionals en un entorn laboral real, fora de l’aula, alhora que ha constatat el reconeixement del valor que ha aportat ella com estudiant per l’activitat desenvolupada a l’empresa.

Cal recordar que en l’FP dual centres i empreses comparteixen les responsabilitats formatives, per tal que els ensenyaments professionals s’adeqüin a les necessitats del mercat laboral.

Malgrat que la conversa amb Blanca Gordo va haver de ser on line a causa del confinament pel Covid19, l’alumna del Pedraforca va poder respondre a moltes de les inquietuds de les persones que ara mateix estan valorant la seva incorporació a aquest ensenyament que estableix una estreta vinculació professional, legal i personal entre l’institut i les empreses.

L’Institut Pedraforca el curs vinent ofereix les especialitats següents:

Cicles de Grau mitjà:
Família Sanitat. (FP Dual)Farmàcia i parafarmàcia

Família Imatge personal. (FP Dual)Estètica i bellesa Perruqueria i cosmètica capil·lar

Cicle de Grau superior
Família Transport i manteniment de vehicles. (FP Dual)Automoció

Si voleu més informació de l’FP Dual que oferim a l’Institut Pedraforca podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: inspedraforca.secretaria@gmail.com i també al telèfon: 934494714