Taller Perruqueria

Hola, companyes i companys,

Portem un any diferent de qualsevol altre, per les circumstàncies tan especials que estem vivint, que ens condiciona en el nostre dia a dia i ens obliga a adaptar-nos a noves normes i comportaments socials. Tot això amb l’objectiu de protegir la nostra salut i la dels que ens envolten.

L’Institut Pedraforca ha fet un gran esforç per readaptar els espais del centre amb l’objectiu de protegir a tots els que formem part d’ell. És per això que us volem informar, des del Departament d’Imatge Personal, d’una molt bona notícia i és que hem obert el taller de perruqueria perquè els alumnes del segon curs puguin practicar les tècniques apreses a l’aula. Un taller readaptat, que disposa de tot el que es necessita per impartir una docència de qualitat, i segur per tothom. 

També, us volem informar que des del començament del curs estem seguint escrupolosament els protocols, establerts per la direcció del centre, per evitar el contagi de la coVid-19 i que està donant uns resultats excel·lents. També hem de valorar l’esforç del col·lectiu humà, de l’alumnat i del professorat del departament, per seguir tots els protocols establerts. 

Des del Departament d’Imatge Personal us volem animar a totes aquelles persones que voleu un canvi d’imatge o un arreglo de cabell, a un preu molt econòmic, a què vingueu. Sereu BENVINGUDES i amb condicions de seguretat (això si,…… AMB MASCARETA ). 

ELS TREBALLS QUE REALITZARÀ L’ALUMNAT SERAN MOLT VARIATS. ENTRE D’ALTRES; LA TALLADA DEL CABELL, LA COLORACIÓ CAPIL·LAR, LA MANICURA, ELS ARRISSATS I ELS ALLISATS PERMANENTS, ELS TRACTAMENTS DEL CABELL, ETC…

SI US INTERESSA VIURE AQUESTA EXPERIÈNCIA US AGRAIRIA QUE HO COMUNIQUEU, A PRIMERA HORA DE LA TARDA (DE 15 A 16h) D’AQUESTS DIES, PER GESTIONAR, D’UNA MANERA EFICIENT, L’ACTIVITAT PRÀCTICA, al professorat de perruqueria que imparteix els mòduls d’atenció al públic.

PER A QUALSEVOL DUBTE US PODEU DIRIGIR A L’EQUIP DOCENT DEL DEPARTAMENT D’IMATGE PERSONAL (perruqueria) DEL CENTRE. 

Si preferiu contactar, per correu electrònic, amb el professorat del taller d’imatge personal (perruqueria) aquí els teniu:

Cecilia calabuig Castellano:  calabui@xtec.cat
Carmen Fernández Aranda: cfern55@xtec.cat 
Isabel Garcia Morales: igarci82@xtec.cat

L’horari d’atenció al públic i al professorat del centre el següent. Començarem a partir del proper dijous, 8 d’octubre.

El taller estarà obert tres dies a la setmana, de moment, amb l’alumnat del segon curs, però, properament, també us atendrà l’alumnat del primer curs que s’està preparant per donar-vos un servei molt professional. 

Us informem que, considerant les actuals circumstàncies, els clients que no siguin del sector educatiu hauran de seguir el següent protocol:Se’ls prendrà la temperatura.Un alumne els acompanyarà fins al taller de pràctiques de perruqueria, a la quarta planta.S’hauran d’higienitzar les mans tant a l’entrada del centre com a l’entrada del taller.Hauran de portar mascareta. 

Us esperem!
I NO OBLIDEU QUE –
No hi ha persona lletja sinó mal arreglada