ELS ALUMNES QUE REBEN SUPORT SIEI HAN MUNTAT AL HALL DE L’INSTITUT L’ARBRE DE NADAL, EL PESSEBRE I EL TIÓ

Ha arribat desembre i com en els darrers anys, els alumnes que reben suport SIEI han muntat el pessebre, l’arbre de Nadal i el Tió. El 2020 ha estat un any ple d’incerteses, por i tristesa, però també hem après a valorar més les coses senzilles.

Aquesta pandèmia que estem patint reforça la necessitat de cuidar el nostre planeta. S’ha demostrat que les poblacions més contaminades presenten més casos de COVID. Nosaltres com Escola Verda hem de tenir cura del nostre entorn més proper.

Desitgem bones fetes a tota la comunitat educativa del Pedraforca i que en el 2021 puguem gaudir dels moments que realment són importants en el nostre dia a dia. Com regal de Nadal us convidem a llegir aquest poema: 

LA NIT DE NADAL
La nit de Nadal
el bosc s’engalana;
els avets s’estiren
per fer la sardana
entorn del Nadó.
Una soca vella
no pot afegir-s’hi
i diu amb tristor:
—Jo ja no sóc bona
per res; no tinc branques.
Més, pel cel ressonen
les veuetes blanques
dels àngels que diuen:
—Sí, que vals! no ploris!
seràs el tió!
Joana Raspall