Inici sèrie de converses per a famílies

El proper dimecres dia 20 de gener a 18.00 encetem una nova etapa dins l’Espai Familiar de l’Institut Pedraforca.

Dins del programa Instituts Oberts, en què hi participa l’Institut Pedraforca i amb el suport de l’AMPA i la col·laboració de l’entitat JAPI, , iniciem una sèrie de converses quinzenals per a famílies. La primera d’elles, que porta per títol “Simplement Adolescents, estarà moderada per Francisco Castaño, col·laborador habitual de Pedro García Aguado, “coach” del programa “Hermano Mayor, fundador del projecte “Aprender a educar” i docent del nostre centre.

Aquestes sessions s’esdevindran els dimecres entre les 18.00 i les 19.00. Les iniciem en format telemàtic, tot i que ens agradaria, quan la situació epidemiològica ho permeti, portar-les a terme, en format presencial, a la biblioteca de l’Institut Pedraforca.

Aquí teniu l’enllaç de la primera sessió:

https://meet.google.com/tyg-mnbg-sab

Us hi esperem!