Estades lingüístiques en llengua anglesa al juliol

El consell escolar de l’Institut Pedraforca ha aprovat avui, dia 2 de juny, la participació d’un mínim d’11 alumnes de 2n d’ESO en les estades d’immersió en llengua anglesa, previstes pel proper mes de juliol. Hi participaran en el torn B, entre el dilluns 12 i el divendres 16 de juliol. Aquestes places són subvencionades a través del Fons Social Europeu. D’aquesta manera, hi podran participar de forma gratuïta.

El Departament d’Educació ha signat un acord de col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut per a l’organització d’aquestes estades lingüístiques. Les estades seran de 5 dies i 4 nits en règim de pensió completa. Tindran lloc en albergs de la xarxa XANASCAT el mes de juliol de 2021. L’allotjament, les activitats educatives i la manutenció són gratuïtes per a l’alumnat.

Donat que no s’hi inclouen en l’ajut, el consell escolar de l’Institut Pedraforca ha acordat, de forma unànime, finançar les despeses de desplaçament de l’alumnat participant.

Una gran oportunitat per a l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Pedraforca!!!

Tags:
,