Estades lingüístiques en llengua anglesa

Avui hem acomiadat l’alumnat  de 2n d’ESO de l’Institut Pedraforca, que participa en les estades lingüístiques d’aquest mes de juliol. Aprendran anglès a l’alberg de La Molina de la xarxa XANASCAT, des d’avui, dilluns 12 de juliol, i fins aquest divendres, dia 16 de juliol.

Hores d’ara ja han arribat a la Molina i estan aprenent anglès.

La tornada a l’Hospitalet de Llobregat és prevista pel proper divendres dia 16 de juliol a les 17:45.

 

El Departament d’Educació ha signat un acord de col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut per a l’organització d’aquestes estades lingüístiques. Les estades seran de 5 dies i 4 nits en règim de pensió completa. Tindran lloc en albergs de la xarxa XANASCAT durant el mes de juliol de 2021. L’allotjament, les activitats educatives i la manutenció són gratuïtes per a l’alumnat. No s’hi inclouen en l’ajut, pel contrari, les despeses de desplaçament.

Una gran oportunitat per a l’alumnat participant de 2n d’ESO de l’Institut Pedraforca!!!

Let’s learn English and have fun!!!

Tags:
,