Curs intensiu de català per a famílies

Les famílies participants en el curs intensiu de català d’aquest juliol, finançat pel PMOE de l’Institut Pedraforca i impartit en col·laboració amb l’Associació JAPI-Joves i Projectes per a la Inclusió Social, varen participar ahir dijous 15 de juliol en una xerrada explicativa i participativa sobre tot el sistema educatiu català, des de l’escola bressol fins al doctorat universitari, informant de totes les vies per completar els estudis: escola bressol, educació primària, ESO, batxillerat, cicles formatius, proves d’accés a la universitat per a majors de 25, 40 i 45 anys, així com els estudis que ofereixen els centres de formació d’adults i les escoles oficials d’idiomes. També, varen trobar temps per conversar sobre els tipus de titularitat dels centres educatius i universitats.
 
Varen practicar el català mentre coneixien el nostre sistema educatiu. La setmana vinent clouran aquest curs intensiu de català, ofert a l’Institut Pedraforca. El proper setembre iniciarem un nou curs de català per a les famílies del centre, finançat pel PMOE. Us hi esperem!!!
Tags:
,