Fem un Te?

Les famílies participants a l’espai familiar Fem un Te? es retroben aquest curs 2021/22 presencialment, ara que l’impacte de la pandèmia s’ha reduït i les condicions de presencialitat al centre ho permeten.
 
El passat dijous 30 de setembre va ser la primera sessió del curs 21/22 de l’espai familiar Fem un Te?  Moltes gràcies als assistents incondicionals. 
 
Fem un te?  És un espai que neix de la necessitat d’apropar a les famílies del nostre alumnat a l’Institut Pedrafotrca i així, puguin sentir-se acompanyats en temes relacionats amb l’educació dels seus fills i filles, resoldre dubtes o compartir inquietuds, en un ambient de tranquil·litat i distès. L’activitat és elss dijous, cada quinze dies, en horari de 18.30h a 20h. 
 
Qui vulgui participar, només ho ha de fer saber al tutor/a del seu fill/a i des del centre, ens hi posarem en contacte.
 
Us esperem a la propera sessió!
Tags: