Inici del curs d’informàtica en català per a les famílies del Pedraforca

El proper dilluns dia 11 d’octubre iniciarem un curs d’informàtica en català per a les famílies de l’Institut Pedraforca. El curs és finançat amb el Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE) de l’Institut Pedraforca, l’impartim gràcies a l’entitat de proximitat JAPI i té per objectiu ampliar els coneixements informàtics per part de les famílies de l’Institut Pedraforca.  Volem potenciar i promoure l’ús de la informàtica com a element de cohesió social i de millora en la comunicació famílies – institut. A més, durant el curs, les famílies  coneixeran  les eines informàtiques utilitzades al centre, per tal que puguin seguir de més a prop els aprenentatges del seus fills i filles.

Oferirem aquest curs els dilluns i els dimecres entre les 18:30 h i les 19:45 h.  

Les famílies interessades han d’enviar un correu electrònic a: mtudel22@institutpedraforca.com.

Iniciem aquesta iniciativa amb el nou curs 2021-22!!!! No et quedis enrere!!!

Tags: