Inici Programa Pedrabiblio amb col·laboració amb el PFI-PIP

Aquesta setmana comencem la Pedrabiblio amb l’alumnat de 1r d’ESO. A partir d’aquest dilluns dia 11 d’octubre, l’alumnat i el professorat d’aquest nivell educatiu dedica vint minuts diaris a la lectura. Tenien una dificultat per aconseguir-ho. Necessitaven d’uns carretons on dipositar els llibres.
 
L’alumnat del PFI-PIP d’Auxiliar de reparació i manteniment de vehicles ha trobat la solució. Els ha muntat i, a més, ofereix a tota la comunitat educativa de l’Institut Pedraforca una petita guia didàctica de muntatge. Ens aconsellen:
 
1.  Obrir les caixes i deixar a la vista el seu contingut.  Localitzar les instruccions i analitzar-les.
2.  Revisar el contingut de les caixes, assegurant-se de localitzar totes les peces.
3.  Començar el muntatge, seguint les instruccions.
4. Treballar en equip col·laborativament fins finalitzar el muntatge.
5. Finalitzar el muntatge de tots els carretons, sense deixar cap peça i netejant l’espai emprat.
6. Deixar constància d’una feina col·laborativa ben feta.
 
7. 8. i 9. Situar els objectes construïts al lloc previst.
 
Per això, els carretons són a les aules assignades. Els companys i companyes de 1r d’ESO els trobaran a les seves aules. Els podran emprar a partir d’avui, dimecres 13 d’octubre,  partir de les 08;00.
 
Moltes gràcies a l’alumnat i professorat del PFI-PIP pel seu ajut!
Bona lectura a l’alumnat i professorat de 1r d’ESO!!!
Tags:
, ,