Col·laboració amb el PFI-PIP amb els departaments de sanitàries

De nou, l’alumnat del PFI-PIP de l’Institut Pedraforca ha ajudat a millorar el nostre centre. Aquesta setmana ha reparat els esquelets dels departaments de sanitàries del centre. Aquests esquelets són indispensables per al progrés educatiu d’aquest alumnat de cicles formatius. Per aquest motiu, necessiten estar en perfecte estat.

 

L’alumnat del PFI-PIP d’Auxiliar de reparació i manteniment de vehicles ha trobat la solució de nou. Els ha muntat i, a més, ofereix a tota la comunitat educativa de l’Institut Pedraforca una petita guia didàctica del seu procés d’aprenentatge. Ens aconsellen: 
 
1.  Traslladar els esquelets a l’àrea de treball
2.   Localitzar les instruccions i analitzar-les. Aprofitar per conèixer, en aquest cas, el cos humà. 
3.  Començar el muntatge, seguint les instruccions.
4. Treballar en equip col·laborativament fins finalitzar el muntatge.
5. Deixar constància d’una feina col·laborativa ben feta.
6. Retornar els esquelets al lloc d’origen per a la seva reubicació posterior.
 
@pfibcncomaruqes
 
Moltes gràcies a l’alumnat i professorat del PFI-PIP pel seu ajut!
Tags:
, ,