PMOE Sortida a Human Bodies CAI A i CAI B

El passat dimecres 17 de Novembre, i finançat pel PMOE de l’Institut Pedraforca, l’alumnat del Cicle de Cures Auxiliars d’Infermeria -grup matí (CAI A i CAI B) ha realitzat una sortida a l’exposició “Human Bodies” -Anatomia de la Vida- ubicada al Centre Comercial de les Arenes (Pça Espanya -Barcelona).
 
Aquesta exposició, composta per 12 cossos i més de 150 òrgans humans reals, pretén recrear – a través d’una tècnica molt sofisticada anomenada plastinació- un viatge íntim i educatiu a través d’allò que la pell amaga, per tal de mostrar de manera real l’anatomia del nostre cos, tot recreant una  gran font d’aprenentatges per al nostre alumnat, futurs sanitaris.
 
Ha estat una sortida molt profitosa i de la que hem gaudit molt!!
 
Gràcies PMOE!!
Tags:
, ,