sortida al Balneari Vichy Catalan

Els passats 11 i 12 de maig els grups de TCAI de tarda i matí, respectivament, van fer una sortida al Balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella per treballar els continguts del tema d’Hidroteràpia dins del crèdit 2, L’ésser humà davant la malaltia.

La sortida va constar de dues parts: una visita guiada als voltants de l’edifici modernista del Balneari Vichy Catalan (patrimoni Arquitectònic de Catalunya) i a les instal.lacions on envasen l’aigua de Vichy. La segona part de la sortida va consistir en una part pràctica al balneari a on els alumnes van poder experimentar, practicar i gaudir de la dutxa escocesa, de la dutxa Vichy i del circuit SPA amb aigua termal.
 
Aquesta sortida va estar finançada en part pel Pla de Millora d’Oportunitats Educatives 2021-22 (PMOE) de l’institut Pedraforca.
 
Va ser una experiència molt gratificant i enriquidora. Aquí teniu algunes imatges.  Gràcies PMOE!!
Tags:
, ,