xerrada farmàcia hospitalària

El dimecres 18 de maig ha vingut a l’institut Eva Lozano, supervisora de farmàcia hospitalària de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, a impartir una xerrada a l’alumnat del cicle de Farmàcia i parafarmàcia. La farmàcia hospitalària és una gran desconeguda, i amb aquesta xerrada ens hem pogut apropar a quin és el seu dia a dia.
La xerrada ha estat molt interessant, ja que ha explicat quines són les tasques que es fan a la farmàcia hospitalària, i ha destacat la importància de mantenir en tot moment la traçabilitat dels medicaments, des de que arriben a la farmàcia fins que són administrats o dispensats al pacient, per tal de minimitzar els errors.
És una bona oportunitat laboral per a l’alumnat interessat en el món sanitari i dels medicaments, amb ganes d’aprendre i de progressar en la professió; si hi esteu interessats, ofereixen places de pràctiques, i una vegada obtingut el títol, us podeu inscriure a la borsa de treball.
Tags:
,