Institut Pedraforca convidat a la presentació estudi joventut de la Florida a Can Vilumara

L’Institut Pedraforca ha assistit a la presentació de “La detecció de les necessitats de joves del barri de La Florida i Les Planes a partir de l’anàlisi crítica d’alumnes del CFGS d’Integració Social” de l’Institut Can Vilumara. Aquest estudi nasqué d’un encàrrec de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. L’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Pedraforca hi va participar, responent una extensa enquesta el passat divendres dia 25 de març.
 
Avui, alumnes de l’Institut Can Vilumara han presentat les seves conclusions davant de representants de l’Ajuntament i dels dos centres participants. La publicació de l’estudi és prevista per al proper setembre. Durant el primer trimestre del curs 2022-23, l’equip d’alumnes de l’Institut Vilumara autors de l’estudi acudirà a l’Institut Pedraforca, per tal de presentar les seves conclusions a l’alumnat de l’Institut Pedraforca participant.
 
L’Ajuntament de l’Hospitalet s’ha compromés a resoldre algunes de les problemàtiques per al jovent incloses a l’estudi.  
 
Des de l’Institut Pedraforca, manifestem la nostra satisfacció en poder contribuir a millorar el barri de La Florida i Les Planes per al jovent, a partir de les propostes del nostre alumnat.
Tags:
,