Pagament reserva llibres ESO

La segona setmana de juliol, les famílies interessades en el préstec de llibres de l’AMPA, podran venir a l’institut a fer el pagament de reserva dels llibres dels seus fills i filles, segons el següent calendari:
    • 1r ESOdimarts 12 de juliol, 11h (després de la reunió d’acollida a les famílies de 1r ESO)
    • 2n ESOdimecres 13 de juliol, 11h
    • 3r ESOdijous 14 de juliol, 11h
    • 4rt ESOdivendres 15 de juliol, 11h
En els dies assignats les famílies podran fer el pagament dels llibres, i l’alumnat disposarà dels llibres el primer dia del curs.
 
Les famílies que no realitzin el pagament de reserva de llibres del juliol, i que estiguin interessades en disposar de llibres de l’AMPA, podran venir, en horari de l’AMPA, a partir del 7 de setembre, per a fer el pagament i la recollida dels llibres.
 
Tags:
,