Visita a la farmàcia robotitzada de l’ICO/Hospital Duran i Reynals

Aprofitant la festa de la recerca i la innovació en salut de l’Hospitalet-SINERGIA 2022, el dimecres 6 d’octubre  l’alumnat de 1r curs del cicle de Farmàcia hem visitat la farmàcia de l’Institut Oncològic de Catalunya/Hospital Duran i Reynals. Ha estat una visita molt interessant, ja que es tracta d’una farmàcia totalment robotitzada, on hem pogut conèixer de primera ma on es preparen els tractaments per als pacients oncològics, tant per als que estan ingressats com per als pacients ambulatoris, que reben la quimioteràpia a l’hospital  i després retornen al seu domicili. L’ICO és el centre de referència per al tractament del càncer a la regió sanitària Metropolitana Sud, i a més, és el centre de referència per a tumors de baixa freqüència o d’alta complexitat terapèutica.

Tags:
,