Sortida Recinte Modernista de st. Pau amb les professores franceses d’Erasmus+

Divendres al matí l’alumnat dels grups A i B del CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria (CAI) han portat a terme una sortida al recinte modernista de st.Pau.  Han visitat el recinte històric de st. Pau. A més, s’han conegut de primera mà la concepció hospitalària del lloc, que forma part de la nostra història. De fet, el projecte arquitectònic del recinte modernista de st. Pau fou dissenyat per l’arquitecte Domènech i Montaner, que aconseguí integrar un modern recinte sanitari format per pavellons aïllats segons les especialitats concebudes a principis del S.XX, anomenats pavellons d’infermeria, envoltats de jardins i connectats entre sí per túnels i soterranis . Val a dir a més, que l’any 1997 l’UNESCO va declarar l’Hospital de la sta.Creu i st.Pau Patrimoni de la humanitat.
 
Han acompanyat la visita les dues professores franceses del centre La Salésienne de Saint Étienne que ens han acompanat aquesta setmana dins el programa Erasmus+.
Tags:
, ,