Inici Nutripedra curs 2022-23

Benvolguts i benvolgudes,

Volem recordar-vos que mantenim un any més el projecte #Nutripedra, el qual és un projecte d’educació nutricional i foment dels hàbits saludables des del cicle formatiu de Dietètica cap a la comunitat educativa del Pedraforca.

Si seguiu les xarxes del centre veureu que periòdicament es publiquen a les xarxes del centre continguts sobre nutrició, promoció d’hàbits saludables i seguretat alimentària, estigueu-ne atents!

A més a més s’inicia el servei d’atenció nutricional per a la comunitat del Pedraforca que inclou la possibilitat d’assessorament dietètico-nutricional i foment en hàbits saludables, així com altres qüestions relacionades amb l’àmbit alimentari.

Per rebre aquest assessorament, escriviu les vostres inquietuds o dubtes a la següent adreça de correu (nutripedra@institutpedraforca.com) La resposta es rebrà via email, però segons el cas es podrà atendre de manera presencial o telemàtica per parlar-ne directament. En qualsevol cas aquest servei NO ATENDRÀ CONSULTES MÈDIQUES

Aquest servei estarà gestionat per l’alumnat de Dietètica però en tot moment està supervisat per l’equip docent del cicle de Dietètica.

Esperem rebre les vostres preguntes.

Salut i bons aliments!

Tags:
,