DEPARTAMENT D’IMATGE PERSONAL

Us volem informar, des del Departament d’Imatge personal, d’una molt bona notícia i és que hem obert el taller de perruqueria i el taller d’estètica al públic perquè l’alumnat del segon curs pugui practicar les tècniques apreses a l’aula.

Els tallers estan readaptats i disposen de tot el que es necessita per impartir una docència de qualitat i segura per a tothom. Des del Departament d’imatge personal us volem animar a totes aquelles persones que voleu un canvi d’imatge, un arranjament de cabell, o qualsevol d’aquests serveis d’estètica; manicura, pedicura, depilacions, massatges o tractaments corporals a visitar els nostres tallers.

Sereu BENVINGUDES i BENVINGUTS amb condicions de seguretat. Aquí us deixem evidències de la professionalitat de l’alumnat. Si us interessa viure aquesta experiència, us agrairia que ho comuniqueu al professorat d’imatge personal que imparteix els mòduls d’atenció al públic, a primera hora de la tarda (de 15 a 18 h) d’aquests dies, per gestionar, d’una manera eficient, l’activitat pràctica. PER A QUALSEVOL DUBTE US PODEU DIRIGIR A L’EQUIP DOCENT DEL DEPARTAMENT D’IMATGE PERSONAL (perruqueria i estètica) A partir de 23/09/2022.

De moment, l’horari de servei al públic a perruqueria és els divendres de 15 a 18h amb l’alumnat del segon curs de perruqueria, però, properament, l’alumnat del primer curs també estarà preparat per oferir-vos els serveis de perruqueria que desitgeu i en un horari mes ampli.

L’horari d’estètica és el següent:
Dilluns de 16:00 a 18:00h
Dimecres de 18:30 a 20:30h
Divendres de 16:00 a 18:00h

Us atendrà l’alumnat del segon curs d’estètica i, properament, s’ampliarà l’horari amb l’alumnat del primer curs per oferir-vos els serveis d’estètica que desitgeu que, de ben segur, s’adaptarà a les vostres necessitats.

Estem preparats per oferir-vos un servei professional de màxima qualitat.

Voleu viure l’experiència?!!!!,
No ho dubteu.

Explica-m’ho i m’oblidaré. ensenya-m’ho i ho recordaré, involucra’m i ho aprendré…….
Cuéntamelo y me olvidaré. enséñamelo y lo recordaré. involúcrame y lo aprenderé…..
Benjamin Franklin
Tell me and I’ll forget. show me and I will remember. involve me and i will learn…..

Tags:
,