Participació de l’Institut Pedraforca en la Mobilitat de formació a Deltion College, Holanda.

Del 8 al 12 de maig, sis professors de diferents centres de l’Àrea Metropolitana varen gaudir d’una mobilitat de formació dins del programa Erasmus+ organitzat per la Fundació BCN Formació Professional. La nostra cap d’estudis d’FP hi va assistir en representació de l’Institut Pedraforca.
Allà varen coincidir amb quatre professors suecs que gaudien de la mateixa formació.
 
Deltion College és un centre de formació professional que acull més de 18.000 estudiants i on treballen més de 1000 persones. 
A Holanda ja a l’educació secundària, a partir dels 12 anys, els estudiants es diversifiquen en tres línies educatives diferents: una línea professional, una línia totalment acadèmica i una línia intermitja. En Deltion College continuen aquells alumnes que han seguit un perfil professional.
L’aspecte del centre educatiu és de campus universitari però són estudiants de formació professional. 
La formació de l’alumnat s’inclou dintre del marc horari de 8:30 a 17:00 majoritàriament, i disposen de tots els serveis que necessiten durant aquest marc: espais per estudiar, treballar en grup, alimentar-se, descansar,… inclús d’un gimnàs; de fet, és obligatori cobrir unes hores concretes fent activitats esportives.
Gaudeixen de molts recursos de suport i una predisposició per a l’educació tant de les persones particulars com de la societat i de les empreses molt i molt envejable.
Gràcies Deltion College, si sou el reflexe del futur hem de ser optimistes.
See you again soon.

 

Tags:
,